Fungsi fidget Dan pengguna sebenar

Dua tiga menjak ni dok trending dan jadi isu pasal fidget spinner. Apa benda fidget ni? Apa fungsi fidget dan untuk siapa ia dicipta? Saya pun baru je tahu pasal benda alah fidget ni, masa tu saya buka laman web lelong nak tinjau-tinjau kasut sport. Terpapar fidget cube di muka depan laman web tu. Jadi […]

macam mana nak translate bila tak boleh copy?

Pernah tak korang nak guna Google translate di handphone untuk translate perkataan yang korang tak tahu macam mana nak taip, so guna copy paste la kan? Tapi macam mana nak translate bila tak boleh nak copy? Contohnya macam saya, saya main game cina. Ok, fakta pasal saya, saya tak berapa nak main game sebab saya […]

Jangan terpedaya dengan Penipuan Google Docs

Yup, tajuk memang menakutkan dan memang patut korang takut,terutama sekali mereka yang mempunyai akaun google patut takut dengan penipuan google docs ni. Tak tahu benda ni dah sampai ke rakyat malaysia ke belum, tapi kat luar negara ramai dah yang terima email ni dan dah terkena dengan penipuan google docs ni. Penipuan Google Docs ni […]

Bila simkad hilang , apa nak buat?

Inilah antara padah bila banyak telefon dan banyak simkad. Risiko sama ada hilang telefon atau simkad hilang pasti akan dialami. Simkad dan telefon yang hilang tu adalah simkad maxis saya, nombor yang ramai orang tahu dan telefon pintar percuma yang myeg bagi saya dulu. Telefon tu boleh hidup, tapi… bak kata pepatah, ‘hidup segan mati […]

Return to the top

Proudly powered by WordPress | Theme: StrapVert by WP Strap Code.