Fakta tentang blog alongxp.com

  Ini adalah satu entri yang menekankan berkenaan fakta tentang blog alongxp.com yang patut anda tahu. Fanta tentang blog alongxp.com #1 Satu blog peribadi yang secara asasnya berkongsikan hal berkaitan dengan teknologi Secaara khususnya blog ini adalah blog yang berkongsi fakta tentang teknologi. Berkongsi bagaimana menggunakan teknologi terutama sekali teknologi ICT Berkongsi apa yang anda […]

#lynkbloggerdinner menyesal

ni cerita hari jumaat yang lepas, bila mana saya turut dijemput ke satu event blogger yang saya kira agak mewah juga la walaupun di hotel 4 bintang iaitu #lynkbloggerdinner. Saya tak banyak pergi event blogger, tapi bukan tak pernah langsung, biasanya di cafe-cafe, dewan… tapi kali ni di hotel dan yang pastinya event #lynkbloggerdinner ni […]

Kenapa tak guna Power Bank je?

Kenapa tak guna Power Bank je? tulah soalan yang nak saya tujukan kepada gadis comel beberapa hari lepas lepas saya tegur dia pasal dia hidupkan enjin kereta myvi putih dia  semasa berniaga di car boot sales. Ok, dia kata tu 1st time dan 1st day dia masuk car boot sale, tapi come on lah dik […]

Fungsi fidget Dan pengguna sebenar

Dua tiga menjak ni dok trending dan jadi isu pasal fidget spinner. Apa benda fidget ni? Apa fungsi fidget dan untuk siapa ia dicipta? Saya pun baru je tahu pasal benda alah fidget ni, masa tu saya buka laman web lelong nak tinjau-tinjau kasut sport. Terpapar fidget cube di muka depan laman web tu. Jadi […]