Jenis dan perbezaan mouse

Jenis dan perbezaan mouse

Bila kata jenis dan perbezaan mouse, biasanya orang akan sangka jenis mouse berwayar dan wireless mouse. atau mouse bola dengan optical mouse.

Memang tak salah semua tu. Tapi hakikatnya banyak lagi jenis mouse dan dalam entri ni saya akan kongsikan perbezaan antara mouse-mouse tu.

Mouse mekanikal:

Mouse mekanikal ni juga orang panggil mouse bola atau mouse guli sebab...

keputusan liga super Malaysia

keputusan liga super Malaysia

Ini kalau mak aku nampak la ni, mesti beliau gelak berdekah-dekah sambil nak bukak link ni sambil berkata, “apa sawan la yang melanda anak aku ni tetibe minat bola siap buat post blog keputusan liga super Malaysia la, kedudukan liga super Malaysia semua ni?”

Sebabnya, tak tahu kenapa saya tak minat bola sepak, apatah lagi nak...

Fakta menarik tentang Android.

Fakta menarik tentang Android.

Kali ni saya nak kongsikan Fakta menarik tentang Android. Hari ni, Android memonopoli hampir semua jenama telefon, kecuali Apple yang masih bertahan dengan IOS.

Nokia yang dulunya sangat sombong, tak nak guna Android sebagai Sistem Operasi pada telefon pintar mereka, akhirnya terpaksa menelan Android kedalam badan telefon pintar mereka.

Begitu juga dengan Blackberry. Pada saya, blackberry OS...

Fakta menarik tentang Instagram

Fakta menarik tentang Instagram

Fakta menarik tentang instagram adalah, saya tak pernah terfikir nak ambil tahu pun pasal fakta menarik tentang instagram ni sebelum ni.

Dan fakta menarik pasal instagram ni adalah, saya bukan nak buat sangat pun akaun instagram alongxp tu. Tapi nak tak nak kenalah jugak buat kan? Considered as personal branding… hehehehe

Antara fakta menarik tentang Instagram ni,...

Fakta tentang Google yang menarik

Fakta tentang Google yang menarik

Kalau nak ikutkan, saya nak je tulis Fakta tentang Google ni sebagai internet. Sebab orang akan cakap “cuba google” bukannya cuba search kat internet.

Google resipi, google cara buat itu, google cara buat ini, tak kira benda yang baik atau yang tak baik, Semua benda orang nak google. Antara Fakta tentang Google yang mungkin google sendir...

Archives

×