Loading...

Tweet penyokong bola sepak negara

Ok, hari tu along dah tunjuk status2 fb penyokong bola sepak Malaysia pasal perlawan Malaysia vs Indonesia ari tu kan? ok, hari ni nak tunjuk tweet yga along print screen malam tadi sebelum tdo… fuh… punye banya tweet,sume dok cerita pasal bola sepak, yang menjerit gol la… yang berdoa, yg bersyukur, yang mengucap, yang memaki pon ada jugak… Nasib baikla keptusan bola sepak malam tadi tu menyebelahi Malaysia… kalau tak.. memang ada yang kena sumpah dengan rakyat malaysia 3 hari 3 malam kot…jom kite tengok ye

hahaha…. macam2 telatah rakyat malaysia… nasib baik menang, kalau kalah, mesti keluar kartun ke dialog lawak kat facebook antara pemain bola sepak ke antara pemimpin ke antara lagenda cerita dongeng dok cakap psl bnd ni kan?ok, skrg jom kita g jengah blog arayualan, sofieyazwa¬†dan abc

 

Hasil carian :

3 comments
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge