Tolong sokong aku!!!

Ye… demam F1 yang kusangkakan sudah habis, rupanya masih belum kebah, para blogger sekarang sedang berlumba-lumba untuk mengejar iPad,black berry,iPod touch dan tiket menonton wayang.

So…tolong aku, bagi yang lelaki,tolong jd crew dan bekerja di pit, yang pompuan pulak, pakai baju ketat-ketat, pakai skirt pendek, jadi pompon girl,duduk tepi track,ok?

Eh…takde lah… korang semua,mana yang dah join churp2 ni,tolong klik gamba kereta aku kat bawah ni, dan join race ngan aku. aku tunggu kat track ok?

mana yang belum join churp2 ni, jom join, kalau tak tahun amende churp2 ni, boleh rujuk kat entri churp2

JOM JOIN CHURPCHURP, JOM JOIN RACE

(Visited 23 times, 5,371,618)

40 thoughts on “Tolong sokong aku!!!

  1. nak gak belajar utk join,tp nanti dulu, ader hal sikit yg perlukan perhatian kite sepanjang 2 minggu nie, apa2 pun…wish u most of good luck!

  2. haha bro, ok la tu dh 2km, aku masih 0km…mula2 just nak share je..tapi tengok macam seronok pulak..haha kebetulan, aku baru post jarak kereta aku..malu gila..haha sebab aku masih 0km..haha

  3. bertukar la kepada minyak sinergi dari Petronas…hehehe..

    brape kali nak kena klik tu..hehehe..kalo aku klik banyak kali leh tak ?

    ape pun harap harap tak pecah tayar sebelum garisan penamat..hehehe

  4. nak join tapi masa tak sesuai. duk racing nnt terlupa nak stdy tuk exam. haha. harap2 dptlah ipad tu ye :p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge