tidur part 2

rentetan dpd post tdo sblm ni, sehari korg tdo total bape jam?

klu skali tdo bape jam?

camne korg tdo?

gaye camne yg korg leh n xleh?

korg cerewet x ngan keadaan tmpt tdo?

ape korg wat klu xleh tdo?

xpe…bia aku jwb dulu… sehari aku tdo, TOTAL, antara 3 hingga 5 jam… total tu maksudnye sll pas maghrib aku tdo dlm sejam ke sejam stgh, nanti pukul 3 ke pukul 5 aku tdo lg sampai la pukul 6 setengah ke 7 pagi, lagi kurang waktu tdo aku yg pukul pkl 3 ke 6 pagi tu,lagi snang aku nk bangun tdo…huhu…

setelah aku kaji2, memang aku perlukan 2 waktu tdo…lepas maghrib n awal pagi tu… sebab pnh la aku dok blog walking smp kul 8 lbh, so da terlewat utk aku tdo,so aku xtdo la…kang kul 11 lebih ke pukul 1 aku tdo la sampai la kul 6 stgh, kire agak lame la kan?tp bile keje…aku rs lesu…so kesimpulan yg aku leh wat,aku tdo pas maghrib tu utk rehatkn bdn,ilangkn rs letih… tdo awal pagi tu lak untuk rehatkn otak… baru la cargas sikit time keje…

gaya aku tdo selalunya kena mengiring atau meniarap, kalau telentang xleh…nnt aku sakit perut,rs nk membuang…huhu..

aku xcerewet sgt psl tempat tdo,yela,aku sorg je nk tdo atas tilam ni..so pandai2 aku la… aku ingat lg membe aku pnh sound, “prangai xberubah,die tgglkn space ngam2 bdn die je nk tdo…”hahahaha…klu korg tgk tilam aku skang ni,mst korg pelik camne aku leh tdo..hahaha…

klu aku xleh tdo?ape lg?internet ar sasaran aku…membaca n menaip,editing sampai la mate aku da kelat…da betul2 kelat br aku tdo… xpon,aku pasang muvie kat laptop ni,tengok sambil baring,last2 muvie tengok aku…hahaha…

cam mengarut je post aku mlm ni kan?(mlm ke ni?hhahaha..) kalau korg ade citer best,anta la kat metro,mana tau menang RM500, xnk?untung sabut timbul…kan?

ok,jgn lupe folow aku di twitter k?

 

follow twitter saya,klik pada gambar

(Visited 51 times, 5,369,709)

20 thoughts on “tidur part 2

  1. aku tido awal bila x de live bola..heheh kalau ada bola antara kul 2-5pg,aku tido kul 11mlm n kunci jam bangun kul 1.30pagi..hehhe..gaya aku tido plak x menentu..mula2 baring melentang bangun2 dah meniarap hheheh

  2. tido paling kurang 6jam paling lame xterkira…satu hari boleh tido..:p
    klu tido kurng dri 6jam kepala dah set mata akan mgantuk spjg hari…ngeh~~

  3. lynn kne tidur mengiring n peluk bantal peluk, kalo tak, tak bole tidur sampai ke pagi la jawab nya. haha.. 🙂
    npe tak tunjuk tmpt tdo along xp je? nak tgk gak, pelik sgt ke. hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge