#tentangAlongxp

hehehe… tiru entri oshin… hahaha… kesian die,die buat segmen org xnk join… smp die dah xnk buat segmen dah… xpe… aku nak buat cam ape yang die buat…

nama gedik
alongxp/along/abang/abang long/ijan/kc/alwi
hari lahir
Rabu(kalau tak salah)
tarikh lahir
12 september… sila set dlm reminder korang ok / kalendar islam xingat
warna kegemaran
merah/pink/hitam/putih
makanan kegemaran
Roti Jala
minuman kegemaran
Teh O…kot… xpasti la sbb xkisah sgt
hobi
fotografi/editing/blogging/radio amatur/layan muvie
gila pada
kamera dan aksesori… tapi nak beli xmampu… camne?
status
sudah berkahwin !hehehe
ok,jom kite g jengah blog noreason,alin marlini dan uwmaisarah ok? jangan lupa klik apa yang patut kat blog tu,drop komen,follow dan sebagainye… klu korg nak trafik blog korg naik,korg kena tolong org lain dulu tau…
(Visited 29 times, 5,372,061)

7 thoughts on “#tentangAlongxp

  1. hahaha ni bukan segmen la..saje je nk buat mcm tu wakakaka
    ape2 pon thanks coz sudi jugak tepek banner comel tu…kuikuikui

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge