technician komputer pon kdg2 jakun gak ngan wireless mouse

hehehehe…ni bukan ditujukan kat org laen..ni ditujukan kat aku sendiri…  2 ari lpas… aku dok memikir… camne la aku nk simpan togle wireless mouse aku ni supaya xilang, fikir punye fikir… aku teringat mase aku keje kdai komputer dulu,ade wireless mouse ni yg ade tempat simpan togle die, so aku belek2 la mouse aku tu…

aku bukak cover bateri die…aku tgk ade space bsar kat tepi bateri tu…

aku hairan gak ar…nape lubang tu bsar ek? sdangkn penyangkut cover die kecik je… musykil gak ar… so aku pon try masukkan togle nye

eh…muat2 la plak..ooo…patutla ada ribbon tu… so letak ar togle atas ribbon tu, so klu nk kuarkn togle tu,tarik ar kat ribbon tu…

pastu tutup…ha… kan kemas tu…

selesai mslh aku… skrg ni mslh aku…cover tu aku lupe ltak mane… adeh… tu la mslh aku…sll lupe bnd2 camni… haiyyaaaa….

Hasil carian :

(Visited 54 times, 5,374,936)

24 thoughts on “technician komputer pon kdg2 jakun gak ngan wireless mouse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge