Tanda-tanda apekah ini?

apekah tanda2 ni?draft da ada, kasi edit kasi cun, pastu publish, tp aku rs mls, cam xde mood, cam nk marah, cam nk tdo je… cam org mengandung lak, adekah aku mengandung?no way women, aku ni lelaki la… perut je bunc ckit,tp aku bukan mengandung ok?

tp ntah la..rs cam mls sangat2 ari ni, bukak blog gune software blogwalking, tgglkn jejak kat cb je…mls lak aku nk bc entri org, entri sndr pon mls… ngah tggu follower ke 1111 nih..

korg yg tak mengandung pnh x rs camni? ni ke yg org kate PMS utk lelaki? haha…

p/s: gamba sekadar hiasan.

{prtm}

(Visited 28 times, 5,372,085)

41 thoughts on “Tanda-tanda apekah ini?

  1. tanda TANGAN sapo kat perut tu wei? gile besau? spesis shrek ke? wei klu ko ad PMS baik ko p check, takut ic ko salah tukar jantina.. wahaha

  2. tapak tangan!! arwah atok gua pernah kena tampor dengan langsuir.. berbekas tengkuk arawah.. (jgn menjala ikan time maghrib. nanti kena tampor dgn langsuir)

  3. tanda ape tuu… ?

    eh org laki mane de ngandung :p

    sy nk say hi kat shoutbox tp awk xpsg , serba salah lak kalau tak say hi di mana2 sbb awk sllu visit blog sy 😉 timekaseh …ke pakai software bw?

  4. lelaki ada PMS gak ekk…hehehehe biat betik beb…:D

    semua orang ada mud yang tertentu beb…tak kira arr pompuan ke lelaki ke…ada masa dan ketika MALAS tu datang isk nak buat apa pun tak dak mud…

    ***psst psst kalau dah memang orang jenis PEMALAS tu lain la kan…;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge