tak tau la tajuk apa nak bagi

aku tak tau tajuk apa yang sesuai aku nak bagi,sebab hari ni cam malas nak menghadap laptop, biasalah, hari isnin kan? biru-biruan isnin(monday blues hahaha…) tapi nak gak update. just nak share statistik blog aku dari 1 oktober sampai 23 oktober 2011.

kecik e? xnampak? xpe,aku pecahkan satu persatu menjadi 5 bahagian.

 apa yang utama aku nak tunjuk kat sini, bandwith tu, dah dekat 10gb, tu 1 blog, ada 2 lagi blog bernaung bawah satu bumbung ngan alongxp.com, tapi 2 blog lagi tu aku tak terasa sangat, sebab xramai pon visitor. tapi yelah, skrg ni baru purata 300 uv sehari pon dah hampir 10gb dah bandwith digunakan,kalau 500 uv?1k uv? huhu… nasib baiklah hosting aku ni pakai 50gb bandwith kalau tak, mau aku tak senang duduk hahaha…

Hasil carian :

(Visited 75 times, 5,349,067)

4 thoughts on “tak tau la tajuk apa nak bagi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge