Tak sedar diri punye alongxp!!!

Huh…bunyi cam panas je kan? kalau korang la kena sound camtu… ape korg rase? sentap tu da tentu punye la kan? tapi… so far aku lom penah kena camtu lg la… paling teruk pon org xberani nak review blog aku je la… bile review pon juz ckp xde pe sgt nk komen… atau juz adjust font bsar ckit je la kot… so xde pe yg aku leh improve pon…

tapi…

yang sebenarnye…bukan tu yg aku nk citer kat sini, aku cume nk bgtau,yg follower aku da sampai 1025,

follower netword blog lak da 113,

yang ‘suke’ page blog aku da 300,(klik gamba tu kalau nak tengok)

dan pengikut twitter aku da 245 org dah…(klik gamba utk lebih jelas)

seronoknyeee… hahahaha(cam pompuan la ko ni along)

p/s: kalau korg follow twitter aku,bgtau/mention k? letak @alongxp then bgtau korg da follow… nnt aku leh follow balik…

(Visited 20 times, 5,369,617)

36 thoughts on “Tak sedar diri punye alongxp!!!

    • @insan marhaen, ntah la bang…tu yg saya pernah buat survey,nak remove ke x widget follower tu,tp ramai yg kate bia…so saya bia la… so far pada pandangan most of blogger,bile ramai follower…ramai yg dah datang la…

  1. wowww..dh rmai follow! tahniah2!
    hahaha, pe kata wat giveaway..pastu bg syufa mng?
    hahahah, gile x adil! =P

  2. gile tak sedar diri! wahahaha… tahiniah bro! ops silah tahniah bro hahahaha… hebat la lu, nasib baik aku takde twitter, klu ade naye ko aku twit hari2… (sampai skang aku tak paham twitter… yg aku berjaye just facebook dan sms wahahaha)

    • @sy amer, networkblog tu kire application yg link ngan fb, diorg follow guna id fb, then bile diorg bukak application tu kat fb diorg akan nampak la blog2 tu kat home networkblog gak, lbh kurang cam google friend connect gak

  3. yg paling best kat sini… teringin nak awak komen mcm awak… senang nak link terus dari org yg sudi baca entry n komen blog kita… rasa dihargai sesangat…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge