tajuk | Segmen : Mahu Jadi Diri Sendiri

Ok,smlm jenjalan blog a.k.a blogwalking aku jumpe entri ni kat blog dayana az, pastu aku g la jengah blog miszdian nih… dan join segmen nih…
syarat nye camni…
sila letak header comel ini di entry korang (kawtim)
tajuk | Segmen : Mahu Jadi Diri Sendiri (kawtim)
jawab jak soalan senang nie nda susah mana pun ^.^(sy jwb skang)
ruang di dalam rumah yang menjadi kesukaan kamu?
rumah mane 1? klu umah aku ni, ruang kesukaan ada 2 ,kat bilik ngan kat perking keta hehe…
klu umah mak aku,ruang kesukaan adalah dapur dan dpan umah
pengalaman pertama kali bersama sahabat karib kamu?
adeh…yg ni ssh ar…sbb berpindah randah,kwn2 asek tuka2… klu pengalaman pertama ngan rakan karib?rasanya masa tadika dulu ar kot… g tadika same2,beg dua org membe aku ni besa dan keras,aku nye beg lembu,so beg aku sll jd mangsa himpit.
tabiat buruk kamu yang cuba diubah?
malas dan baran,baran tu da kurang ar…ada masa2 tertentu je… malas tu,adeh…ssh tul la…
jika kamu menjadi guru sekolah, mata pelajaran apakah yang akan kamu pilih?
errr….klu skolah rendah, mungkin muzik(wlaupon xpandai),klu skolah menengah mgkn matematik atau fizik
bagaimana kamu memujuk / menangkan rakan kamu yang sedang menangis kesedihan?
kalau lelaki,tanye die,”pe mslh ko ni?psl awek?ko nk nanges? aku lempang ko kang br ko nanges teresak2,dah,jom maen boling” kalau pompuan,”ko ni kenape?bf ko tinggalkn ko? tak guna punye lelaki,pompuan camni punye baek,punye comel die tinggalkn?xpela,jom aku blanje ko mkn coklat nak? ke ko nk kapel ngan aku?”hahahaha
apa yang akan kamu lakukan apabila berada dalam keadaan marah?
merokok, boling, karaoke
lagu rakyat atau lagu kanak-kanak yang cukup kamu gemari?
enjit2 semut, tanya sama pokok, bangau oh bangau
lelaki / perempuan idaman kamu berada di depan mata, apa yang akan kamu lakukan untuk menarik perhatiannya?
tolong ape yg die mintak tolong,klu die xtegur,aku wat bodo je…hahaha
mata dan bibir kamu, mana yang kamu rasakan sering menarik perhatian orang?
taring n gigi terabur disebalik bibir aku kot… hahahaha
ok,setle dah…huhu… ok ke ngarut jawapan aku? tapi yg ni lg mengarut, F1 masuk kampung g car wash…
bnd ni,segmen,so selalunye segmen xde adiah…xpe… yg penting kite happy, sbb sll klu contest, aku jd preasure takut xsempat, klu segmen,terlepas pon xpreasure sgt… tp klu korg nk adiah, klik nih <<adiah dan party>>
ok, join la segmen ni e? open smp 9 april 2011… {prtm}
(Visited 16 times, 5,369,060)

7 thoughts on “tajuk | Segmen : Mahu Jadi Diri Sendiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge