Wechat kena block

Benda ni dah lama dah saya hadapi, ramai gila yang contact saya berkaitan wechat kena block atau wechat kena sekat dan minta buka sekatan wechat.

wechat kena block

Ada yang contact saya melalui email, ada yang contact saya melalui whatsapp dan ada juga contact saya melalui facebook, kebanyakkannya tanya macam mana nak buka sekatan wechat kena block.

Agak stress gak la sebab saya tak guna pun wechat. Well.. saya pernah guna wechat, so saya ada akaun wechat, tapi dah bertahun dah saya tak guna wechat.

Antara sebabnya adalah sebab wechat tu kuat makan bateri, kuat makan storage, kuat makan data. Tu sebab teknikal la… sebab nak ngelak tambah dosa pun ye jugak.

Korang pun ada tengok berita kan? sidiket pelacuran melalui wtahuechat… bohonglah kalau saya tak tahu kan? Internet dunia saya, saya seorang blogger, saya juga orang teknologi. Banyaklah sebabnya macam mana saya boleh tahu pulak kan? Continue reading

(Visited 21 times, 5,371,882)