software kod warna html

Well… macam biasalah… cari benda lain, dapat benda lain… hahaha. ok, software ni saya rasakan sangat berguna, khasnya untuk webdesigner.. kerja jadi gila senang dengan software nih… double klik software ni, then bawak mouse ke warna yang kita nak, tekan je butang alt dan x, secara automatiknya kita dah dapat kod warna html tu.

html colour

contoh macam gamba kat atas ni, saya nak cari kod warna html untuk warna hijau lumut atau coklat… entahla… saya pon xtau la warna ape tu… so just bawak je mouse ke situ, dan tekan butang di Alt dan x di keyboard, then paste dalam kod html atau script yang tengah dibuat tu… siap…

bukan setakat kod warna html je, kod untuk rgb dan lain-lain pon ada.. memang betul2 mengantuk disorongkan bantal la kalau pakai sofware ni(sesuai ke peribahasa tu? aahhh… ape2 je la…)

kalau nak download sofware ni, klik sini html color picker

Hasil carian :

(Visited 75 times, 5,348,688)