Budak 2 tahun yang dilanggar akhirnya… pergi…

Baru kejap aku tgk berita, budak yang kena langgar ngan van hari tu, akhirnya meninggal dunia…

driver van yang langgar die tu mesti happy ngan berita ni… sebab ape? korg baca la kat sini kenapa tak ada org tolong budak tu

(Visited 89 times, 5,369,676)

Skali ada blacklist da…

Semalam aku g jpj, atas kesalahan tinted ar… Skali die bukan setakat check tinted je…mcm2 die check,adeh…nsb baek kesalahan aku cume tinted je…

blacklist jpj
Dalam fikiran aku,pasni…kekusutan aku time nak bayar roadtax dan insuran keta bulan depan jela, sekali mamat tu keluar ngan beberapa helai kertas, pastu die tunjuk kat aku, “encik ada blacklist nih,kesalahan yang sama tahun lepas kan?” adeh…amek…,yela…dah lpas dari tarikh yg patut kena pegi, aku pn xpegila… Masa renew roadtax thn lpas pn lom ada blacklist tu,skali die tunjuk, tarikh kena blacklist tu awal thn ni rupenye…siput tulla…da la aku ngah pening pale nk renew roadtax,skali bertambah lak bnd nk dibayar… Continue reading

Hasil carian :

(Visited 249 times, 5,369,676)