Duit mobicow dah masuk untuk kali ke 10

Assalamualaikum dan hai para pembaca blog alongxp.com. Yes, duit mobicow dah masuk untuk kali ke 10 (kalau saya tak salah kira). Agak-agak kalau orang search duit br1m dah masuk ke belum jumpa tak entri ni? hehehehe

duit mobicow dah masuk

Alhamdulillah, dah 5 bulan berturut-turut berjaya cash out (secara automatik) mobicow ni, dan syukur pendapatan dari mobicow ni dah mampu untuk menampung 2 server saya (siap ada balance lagi).

Kiranya usaha berblogging selama betahun-tahun tak sia-sia lah, Ooops, kantoi bukan blogger newbie hahahahaha. Continue reading

Hasil carian :

(Visited 204 times, 5,376,989)

Komisen pertama dari mobicow

Komisen pertama dari mobicow

Alhamdulillah, komisen pertama dari mobicow dah masuk ke akaun paypal saya pukul 3 pagi semalam, lama tak merasa duit dari berblogging nih.

komisen pertama dari mobicow

Tak banyak, tapi cukup untuk bayar 1 dari 3 server saya untuk 1 bulan. Komisen pertama dari mobicow ni nampak tak banyak, tak sampai 10 usd pon, tapi itulah yang bagi motivasi untuk saya berblogging dengan lebih rajin.

Apa benda mobicow ni?

Mobicow adalah satu salah satu platform pengiklanan di blog, tapi untuk mobile je, lebih kurang macam tulah ayat mudahnya, maksudnya, hanya pengguna yang melayari laman web atau blog kita menggunakan telefon je yang akan jumpa iklan dari mobicow ni.

Apa yang best guna mobicow ni?

Bestnya adalah, minimum payout dia adalah usd 5 dan ianya automatik, setiap 15 haribulan. Tapi kita kat malaysia ni akan terima pada 16 haribulan sebab perbezaan masa antara kita dan mereka.

Jadi senanglah kerja kita, mula-mula register sebagai publisher, lepastu pergi ke add site disebelah kiri, isi apa yang patut, pilih jenis ads yang kita nak, yang ni kena banyak membaca sikitlah. copy code dia ke dalam laman web atau blog kita lepastu tunggu dia approve site kita. Biasanya dalam masa 24 jam je.

Kalau web kita dah approve, dah, rileks, teruskan berblog dan naikkan trafik blog je, sebab code dia kita dah masukkan dah tadi.

Sesekali bolehla kita jengah earning kita. Untuk mendaftar sebagai publisher klik sini Publisher

Tu dari sudut publisher, iaitu blogger atau webmaster. kalau bagi advertiser, apa yang best,

Deposit minimum dari usd 5 sahaja, jadi, berbaloi untuk dicuba, kalau tak puas hati, rugi sikit je.

Penerangan lanjut boleh tengok kat http://www.mobicow.com/faq.html

Untuk mendaftar sebagai advertiser, klik sini Advertiser

Nota kaki: ada pihak yang tak senang hati dengan blog-blog yang dipasang iklan, katanya blogger malaysia miskin, siap bandingkan antara blogger malaysia dengan luar negara. Jawapan saya, saya dah berblogging lebih dari dari 5 tahun, banyak yang saya tempuhi yang dia tak tahu. Janganlah kerana 1 blog buat taik, semua blogger ko nak marah, ni punca pendapatan kami, ko ada punca pendapatan sendiri.

Hasil carian :

(Visited 195 times, 5,376,989)

ade org nk bg aku USD800.000.00

Ni email yg aku dpt :

Greetings,

I have been waiting for you since to contact me for your
Confirmable Bank Draft of $800.000.00 United States Dollars, but I
did not hear from you since that time. Then I went and deposited
the Draft with CITY LINK Couriers Limited, West Africa, I traveled
out of the country for a 3 Months Course and I will not come back
till end of November.

What you have to do now is to contact CITY LINK Couriers Limited
as soon as possible to know when they will deliver your package to
you because of the expiring date. For your information, I have paid
for the delivering Charge and Insurance premium.

The only money you will send to CITY LINK Couriers Limited to
deliver your Draft direct to your postal Address in your country is
($150.00 US) Dollars only being Security Keeping Fee of the Courier
Company so far. Again, don’t be deceived by anybody to pay any
other money except $150.00US Dollars.

I would have paid that but they said no because they don’t know
when you will contact them and in the case of demurrage.You have
to contact CITY LINK Couriers Limited now for the delivery of your
Draft with this information bellow;

Contact Person: Mr.Victor Ferdinard
Email Address: citylink_customerservices@hotmail.com.tw
Telephone:+(234)808-644-1701

Finally, make sure that you reconfirm your Postal address() and
Direct telephone number to them again to avoid any mistake on
the Delivery and ask them to give you the tracking Pin Number to
enable you track your package over there and know when it will get
to your address.

Let me repeat again, try to contact them as soon as you receive
this mail to avoid any further delay and remember to pay them
their Security Keeping fee of $150.00 US Dollars for their immediate
action. You should also let me know through email as soon as you
receive your Draft.

Yours Faithfully,
Mrs. Vera Blair. Continue reading

(Visited 84 times, 5,376,989)