Akhirnyaa… masuk jugak alongxp.com kat dalam tu…

setelah sekian lama… akhirnya dapat jugak nampak alongxp.com kat topsite & recent refferer kat ping.busuk.org

walaupun kat nombo 7, at least dlm top 10 kan?

kejap je ni… pagi esok mst dh beralig.. hehe…

 

(Visited 27 times, 5,350,921)

top bloggers.. congrats..

Ms aku taip entri ni,jam kat tpon aku ni menunjukkan pukul 1:07 pagi(24 ogos 2011),ms tu aku br dpt emel dari mamat psl die dlm list top bloggers.. Congrats mamat.
Tp apa yang aku nak luahkan ni bukanla psl mamat,just bile mamat emel psl top bloggers. Tu buat aku teringat kat seseorang.. Die pnh buat entri psl die dlm list top bloggers,bl aku berdebat ngan die dlm komen,akutunjuk kat die yg die da jd top bloggers,die kate die top dr sudut trafic.. Ok.. Dlm entri die,die ade tunjuk rank die dlm alexa..


Ok,to bo honest,aku pon mengharap yg blog aku ni dpt rank yg bgs dlm alexa. Bukan ape.. Aku cume mengharap 1 ari nnt blog aku dikenali sbg satu blog yg share mcm2..
Aku bercita2 bile aku kenalkan diri aku sbg alongxp,org tau aku adalah blogger,dan org suke blog aku sbb aku share mcm2,aku harap org akan ckp “aku suke bc blog ko sbb pandangan ko,aku suke bc sbb ko bg info yg menarik,berbeza dari blog lain,aku suke baca pengalaman ko”.
Tula yg aku harapkan dlm dunia blogging aku nih.
Aku tak harapkan aku dikenali diantara blogger,aku harapkan blog aku dikenali bukan setakat dlm bloglist je..
Tiap2 kali aku update entri,ape yang aku harapkan, makcik2 ,mekanik2, tukang masak, cikgu2,tukang jahit dan org2 biasa jumpe info dpd blog aku bila diorg search info melalui search engine.
Tulah yang aku harapkan sbnrnye. Kirenye penghargaan yang aku terima adalah bile org cari sesuatu,diorg jumpe dlm blog aku.
Tinggi tak cita2 aku.. Нɑнªнɑнªªнaɑº˚ºªª.. Ok..bye..

Hasil carian :

(Visited 73 times, 5,350,921)