Apakah kelebihan Telegram

Sebelum saya menceritakan pasal kelebihan telegram,  saya nak tanya para pembaca, apa itu telegram?

Kalau orang tua old school, bila kata Telegram, apa yang dibayangkan adalah ini

old school telegram

atau ini.

telegram lama telekom malaysia

Yang mana servis telegram jenis ni telah ditamatkan perkhidmatannya di malaysia pada 2012(kalau tak salah) Continue reading

Hasil carian :

(Visited 4,724 times, 5,351,409)

Best Blogger Network

Best Blogger Network

Setelah terhasilnya group whatsapp Best Blogger Network yang dicipta oleh Tuan kamil yang banyak membantu ramai Blogger, terhasillah pula group Best Blogger Network di Telegram.

Blog Ahli Best Blogger Network:

  1. www.ummiseri.com
  2. yeopmaz.com
  3. http://www.nikkhazami.com
  4. www.mahamahu.com
  5. www.namiacinta.com
  6. iryantyahamad.blogspot.com
  7. www.sensasi2020.com
  8. mrhanafi.com
  9. www.heroborneo.com
  10. syireenamerlim.blogspot.com
  11. http://calrasepatrick.blogspot.com
  12. http://lekatlekitgurl.blogspot.com
  13. www.iuzira.com
  14. aimiemokhtars.blogspot.com
  15. http://1direktori.blogspot.com
  16. hajarshikin.com
  17. kisahsigadisleo.blogspot.com
  18. http://www.adarain.com
  19. http://hannahvitashoppe.blogspot.com
    20. www.aienhermionie.com
  20. http://topseofriendly.blogspot.com
  21. http://najihah90.blogspot.com
  22. http://nurulaziyana.blogspot.com
  23. www.fatinbella.com
  24. www.expandroiders.com
  25. www.coretanhatiibu.com
  26. http://www.bloggerlelaki.com
  27. www.mawardiyunus.com
  28. www.projektravel.com
  29. https://alongxp.com
    Continue reading

Hasil carian :

(Visited 4,164 times, 5,351,409)

kelebihan Telegram berbanding Whatsapp

kelebihan Telegram berbanding Whatsapp

Kebelakangan ni saya mula sedar banyak kelebihan Telegram berbanding Whatsapp bila saya join satu group ni.

Saya join group tu melalui invite link telegram yang mereka letak di facebook, tak sangka telegram boleh buat macam tu.

Jadi kalau nak buat satu group umum, tak perlu nak pm nombor telefon, save nombor tu dan baru add ke dalam group, kongsi je link.

Lepas dari tu, saya dah mula rajin nak guna telegram, dan saya nampak banyak kelebihan Telegram berbanding whatsapp ni.

kelebihan telegram berbanding whatsapp

Jadi disini saya kongsikan kelebihan telegram berbanding whatsapp.

Continue reading

Hasil carian :

(Visited 2,585 times, 5,351,409)