Rasa tak puas hati betul kali ni

Assalamualaikum dan hai pembaca blog alongxp.com, apa khabar? Enti kali ni saya nak luahkan rasa tak puas hati saya.

Rasa tak puas hati betul kali ni bila orang putih khususnya orang Amerika memandai-mandai ubah sesuatu yang menjadi kepercayaan saya sejak dari kecil.

tak puas hatisumber gambar

Yelah, mana saya tak puas hatinye, selama lebih 30 tahun, Continue reading

Hasil carian :

(Visited 628 times, 5,369,740)

Petua untuk tahan lama

Petua Untuk TAHAN LAMA.. – Sesuai untuk yang dah berkeluarga mahupun yang masih solo…….

Ewah ewah ewah…suka betul kalau bab-bab nak tahan lama nie, ya?

Ada la yang mula search petua untuk tahan lama bila bersama isteri la, petua untuk tahan lama pancut la, petua untuk tahan lama bila bersama la, petua untuk tahan lama malam pertama la,petua untuk tahan lama di ranjang la, petua malam jumaat la dan macam-macam lagi.

petua untuk tahan lamakalau petua yang tu, korang kena dapatkan buku petua ni
Continue reading

Hasil carian :

(Visited 461 times, 5,369,740)