Buka kedai online tapi tak ada stok?

Buka kedai online tapi tak ada stok?

Buka kedai online tapi tak ada stok? Ye saya yakin anda yang buka link ni mesti ada pengalaman atau baca atau dengar ada orang beli barang online, dah bayar dah, pembelian dah confirm, tunggu punya tunggu, barang tak sampai-sampai.

Bila tanya dengan penjual online tu, dia kata dia belum ada stok, masa tu mesti korang nak marah, macam mana dia boleh buka kedai online tapi tak ada stok kan?

buka kedai online tapi tak ada stok

Kaki beli barang online mesti penah merasa pengalaman macam ni, sekurang-kurangnya sekali kan?

saya pon pernah kena benda ni, masa nak beli tablet lukisan digital, sebelum saya beli dengan penjual yang saya cerita dalam entri tu, saya dah beli dengan penjual lain, beli siang, malam tu dia emel kata stok tak ada, mintak refund, lambat sangat baru dia balas. Continue reading

Hasil carian :

(Visited 185 times, 5,369,736)

Tak nak komen apa-apa kat blog tu

Tak nak komen apa-apa kat blog tu

Tak nak komen apa-apa kat blog tulah… dah kenapa tak nak komen apa-apa kat blog tu? apa yang salahnya? apa yang tak bagusnya blog tu?

Tak tahulah orang lain, tapi kalau macam saya, komen adalah cara untuk saya membalas kunjungan mereka yang dah datang ke blog saya.

Jadi selalunya saya akan pergi ke blog yang dah pernah komen di blog saya dan meninggalkan komen di blog saya.

Tapi ada kalanya saya tak boleh nak komen atau saya tak nak komen apa-apa kat blog tu. Apa sebab terjadinya hal yang sedemikian rupa?

tak nak  komen apa-apa

Antara sebab saya tak nak komen apa-apa kat blog tu adalah. Continue reading

Hasil carian :

(Visited 245 times, 5,369,736)