Tanda-tanda awek tu dah sangkut.

Tanda-tanda awek tu dah sangkut ? sangkut camne? die dah tangkap syok ke, die dah cair ngan ko ke camtu la maksudnye… entri ni boleh dikatakan rentetan entri cara pikat perempuan yang saya tujukan untuk mamat dulu… yelah… dah pikat, so mestilah kita nak tahu status proses memikat tu camne kan? dah berjaya ke belum? nak approach ajak couple terus kang takut die tolak pulak. tak approach kang takut melepas lak kan? tapi… saya n wife saya, kitorg tak pernah declare couple pon, maksudnya… saya tak pernah pon propose die nak jadi couple… lepas dah kenal setahun lebih, kitorg bertunang untuk sebulan lebih then… jeng je jeng…

ok… teruskan dengan topik… camne nak tau awex tu dah mula nak feeling ngan korg.

Continue reading

Hasil carian :

(Visited 5,989 times, 5,352,324)