Surat la pulak.

baru mlm td aku citer psl public phone… satu benda/kemudahan/teknologi yg makin kurang org guna, pagi ni krew riuh pagi era dok citer pasal surat lak…

dah berapa lama korang tak hantar surat tak rasmi kat kawan-kawan atau sedara mara korang? surat cinta?(ada lagi ke org wat?)… mungkin ada… tapi mungkin spesis-spesis ni dah nak pupus dah agaknya,ntah-ntah orang2 ni pon da mula bloging utk luahkan prasaan-prasaan tu, alah,kan leh set password ape sume kan? leh guna emel gak kan?

surat tak rasmi

cam aku,err…aku rasa last aku hantar surat ni tahun 2003,kira dah 8 tahun la aku tak hantar surat nih… kad raya pon da bertahun2 dah tak hantar…surat n kad raya tu aku anta pon sebab membalas yang orang dah bagi kat aku…. kadang2 punya la malas nk menulis, aku taip kat komputer,print…hahahaha… Continue reading

Hasil carian :

(Visited 69 times, 5,376,325)

Permohonan untuk berpoligami…

wooo..woo…wooo…

bukan aku yg nk berpoligami ar…

origami leh la…

ni… aku baca surat dr sorg suami kepada isteri die…

Continue reading

(Visited 26 times, 5,376,325)