Tolong sokong aku!!!

Ye… demam F1 yang kusangkakan sudah habis, rupanya masih belum kebah, para blogger sekarang sedang berlumba-lumba untuk mengejar iPad,black berry,iPod touch dan tiket menonton wayang.

So…tolong aku, bagi yang lelaki,tolong jd crew dan bekerja di pit, yang pompuan pulak, pakai baju ketat-ketat, pakai skirt pendek, jadi pompon girl,duduk tepi track,ok?

Eh…takde lah… korang semua,mana yang dah join churp2 ni,tolong klik gamba kereta aku kat bawah ni, dan join race ngan aku. aku tunggu kat track ok?

mana yang belum join churp2 ni, jom join, kalau tak tahun amende churp2 ni, boleh rujuk kat entri churp2

JOM JOIN CHURPCHURP, JOM JOIN RACE

(Visited 23 times, 5,369,255)