satu lagi blog

ok, aku baru je siap setup satu lagi blog iaitu http://skbandarbanting.com, sebelum ni sekolah ni guna blogspot,(http://skbandarbanting.blogspot.com) oleh kerana aku dah terbiasa ngan wordpress, aku rasa azab tul nk guna blogspot. bukan kate blogspot tak bagus. cume wordpress lebih mudah, nk costumizing ape sume.

cam gamba boleh susun ikut turutan yang kite nak, pastu kite boleh akses balik melalui galerry media. susun atur dalam dashboard, penyusunan menu, plugin2 yang menambahkan keselamatan dan interaktif.

bile guna wordpress ni, kurang tekanan nak menghadap kod. kalau guna wordpress, banyak plugin yang kite akan rase atau cakap “lah… senangnye”, dengan features trackback, senang banyak lah.

ok,skang ni aku nak cari template yang sesuai untuk blog tu dan menambahbaikkan blog tu, err…mugkin kat blog tu aku letak kot shoutbox,so korang boleh g jerit kat situ mulai esok ye? sekian mekasih. hehehehe

(Visited 28 times, 5,369,759)