senyum v1.5

pergh tajuk, cam aku wat sofware je kan? hahaha… xde la…dulu aku ade wat entri bertajuk senyum gak, yg 1.5 tu saje je aku tambah2… aku jumpe benda ni kat faceblog… bukan kat facebook tau, FACEBLOG ok?

copycat?yee… mmg aku copypaste,tapi camni la cara ko nak hargai tuan punya artikel yg ko copy, kalau korg tgk kat entri ni pon,die pon letak credit.

(Visited 66 times, 5,376,780)

simbol-simbolan,cobet-cobetan

hehe… just nk share dan untuk simpanan dan rujukan sendiri gak, kalau sape yg rajin bertwitter atau berfacebook ngan aku, mungkin akan perasan tanda2 cam Нɑнªнɑнªªнaɑº˚ºªª.. OOooº°˚˚˚°ºooOO ƗƗɐƗƗɐƗƗɐ “̮ ,tu sume aku dapat dr fb org laen,aku copy n paste dlm autotext Blackberry aku, so bile aku taip hahaha automatik die jadi Нɑнªнɑнªªнaɑº˚ºªª(thanx to suliana sbb byk bg info psl Blackberry) kire tak sia2 aku wat entri psl blackberry ari tu.

so bile ditanye oleh icjazz08 smlm,

aku pon reply ngan ape yg aku ada.

dan aku rase cam aku nak tambah lagi,so aku search la sana sini. so ini la yg aku dapat, Continue reading

Hasil carian :

(Visited 24 times, 5,376,780)