Cara kitar semula tin yang kreatif

hari tu along buat entri Cara kitar semula tisu tandas yang kreatif kan?hari ni tin pulak…

tin dinding

wall storage unit

 unit storan dinding

 

lampu tin

Coffee Can Pendant Lamp

 Coffee Can Pendant Lamp

tin Red Bull

tin red bull

Red Bull Can Art:

rawatan cegah kanser b17 apricot

Red Bull Can Art:

can car

Mustang Tin

Kereta Mustang dari tin

penutup tin

Can Lids

Can Lids

can solar panel

Panel solar dari tin

Panel solar dari tin

jom jengah blog fierlynnnairaa dan azhamvosovic

masukkan e-mail address anda disini (REGISTER), dan pelbagai cerita baru yang menarik dan tips2 akan dihantar kepada anda. like facebook Alongxp, Follow twitter Alongxp

Wajib tengok yang ni:

Lazada Malaysia

Use me!

Visit shopcoupons website

Hasil carian :

(Visited 178,897 times, 5,376,576)

Hasil carian :

(Visited 3,219 times, 5,376,576)

7 cara kitar semula barang komputer

Adakah anda seorang juruteknik komputer macam saya? bilik teknichian anda dipenuhi mobo(motherboard) ,ram,processor,keyboard,mouse,monitor dan macam2 hardware yg lama dan tak boleh dipakai? nak buang sayang, xdibuang semak? jika anda mempunyai masa, saya akan tunjuk contoh2 benda yang anda boleh buat dengan barang2 lama tersebut.

1. Fclock. Jam button function

button F kat atas tu kan ada F1 sampai F12, so cukup la nak buat jam dinding 1 ke kan?

2. Pintu gerbang monitor.

3. Potret mona lisa.

serius kreatif dan rajin orang yang buat ni…

4.computer bug.

dulu kan ada kecoh pasal win2k bug kan? camni la gaknye rupa fizikal sebenar dia kan?

5. Telur motherboard

6. Lampu teknologi

suka2 hati aku je bagi nama… hahaha…

7. Wallet keyboard

wah… yang ni aku suka… ciptaan yang baru aku nampak, wallet dari litar dalam keyboard… huhu… smart… ok skrg kite g jengah hida, gee dan syafinabell tgk ape diorang cerita

Hasil carian :

(Visited 756 times, 5,376,576)