Blog pengedar shaklee

Saya tengok blog pengedar shaklee dah macam cendawan tumbuh selepas hujan(pergh ayat kau long). Buatkan saya cipta satu kategori khas untuk blog shaklee dalam entri bloglist berkategori sebelum ni. Sebab sepanjang bulan blogwalking iaitu bulan 11 yang saya blogwalking kaw-kaw, saya tengok, blogger blog shaklee ni rajin sungguh blogwalking.

Agaknya sifat prihatin dah memang tertanam dalam diri pengedar-pengedar shaklee ni agaknya, majoriti blog pengedar shaklee ni mesra blogger yang komen. Dan banyak juga yang beli domain melalui saya hehehehe

Itu satu benda yang bagus sebenarnya… buatkan dunia blog lebih sihat. Sebab blog-blog pengedar shaklee ni, bukan semata-mata jual barang,tapi mereka kongsikan tips hidup sihat, selain produk yang mereka jual membantu memudahkan kita mencapai hidup sihat.

blog pengedar shaklee

Saya kagum dengan sorang pengedar shaklee ni yang dikenali dengan cuteummi ni, dah sarat mengandung pon boleh lagi buat aktiviti harian yang biasa dilakukan dengan bantuan produk shaklee yang di amalkan. Continue reading

Hasil carian :

(Visited 191 times, 5,375,786)

pemandu wanita kereta kancil di putrajaya

kepada pemandu kereta kancil di putrajaya, atau pemilik kereta kancil,seorang wanita, memandu diputrajaya, sila berhati-hati kerana anda di cari, ini adalah berdasarkan statistik atau analytics di blog saya ni. haha…

ape kes la awek2, makcik2, akak2, adik2, puan2, cik2 yang memandu kancil kat putrajaya ni oi? korg wat drift ke hape sampai ada org search korg nih… hahahaha..

kereta kancil

ni ha… korg tengok la… macam mana la korg leh termasuk dalam pencarian kat blog aku nih… hahaha… so pemandu2 kancil, wanita terutamanya, bila memandu di putrajaya tu, sila memandu dengan berhemah ok? kang xpasal2 pasni, nombo plat plak yang masuk dlm blog aku ni kang… heheehe…

(Visited 46 times, 5,375,786)