Karangan keluarga saya untuk blogger

Karangan keluarga saya

Karangan keluarga saya yang kita buat masa sekolah dulu boleh jadi sangat bermanfaat pada anda sekarang.

Jangan sangka anda dah habis sekolah dah berbelas, berpuluh tahun, benda macam karangan keluarga saya tu tak ada faedahnya.

Kalau sebelum ni, anda cerita pasal diri anda macam yang saya kongsikan dalam entri baru buat blog, nak tulis cerita apa pula?.

Untuk entri ke 4 atau mungkin yang seterusnya, cuba kongsikan cerita pasal keluarga anda, disini permulaan dalam dunia blogger anda.

karangan keluarga saya

Mula belajar menulis entri dengan ejaan penuh dan betul, mula belajar untuk buat cerita yang panjang, dan karangan keluarga saya adalah permulaan yang baik untuk ini. Continue reading

Hasil carian :

(Visited 343 times, 5,351,412)

Kenangan masa sekolah rendah

kekadang aku teringat kenangan masa aku skolah dulu, teringat masa tadika, aku tadika dulu kat taski abim,pegi tadika naik van,kat blok umah yang aku tinggal,kitorg bertiga aku, firdaus,min. sesame turun pakai baju ijau, selalunye kitorg dok blkg, dan dulu aku selalu kena buli,beg aku beg kain,diorg beg keras,aku dihimpit. hahaha

firdaus pindah masa nak masuk darjah 1…masa tu mana la amek tau name penuh org laen, name penuh sendiri pon berminit2 kalau nak tulis, so tak ingat la name penuh die, gamba ade,tapi kat umah parent aku, pastu┬ábapak min meninggal masa die darjah 2, orang yang alim, meninggal masa balik dari masjid, kena langgar. then die pindah ke perlis, ngan min ni aku da jumpe da kat fb, sbb kitorg keep in touch smp thn 2000 kalau tak slh, so aku ingat la name penuh die, dan die guna nama penuh die kat fb,so senang la nak cari.

kenangan masuk sekolah rendah, hari pertama sekolah, aku pakai seluar pendek, zaman dulu2 kan camtu,zaman skang ni da xde da budak pakai seluar pendek g sekolah, budak2 sekolah sjkc ade la aku tengok pakai seluar pendek. Aku pakai seluar pendek tu 1 hari je, Continue reading

Hasil carian :

(Visited 234 times, 5,351,412)