SEGMEN: Blogger Pilihan TERJAH

yeah…sejak aku aktif berblogging balik ni,belom penah lagi aku join mana2 segmen.. td masa ping kat fb,ternampak post chegu zubir nih, so aku bukak dan baca term2 nye…

1) tajuk entry: Segmen: Blogger Pilihan TERJAH
2) letak header c.z dan link ke entry ini..
3) Buat ayat guna perkataan “TERJAH” – ayat mestilah tak sama dengan tajuk entry..( ayat tak kisah panjang mana)
contoh: saya suka TERJAH blog chegu zubir
4) letak url entry pada ruangan komen entry ini….
p/s: jemput follow blog c.z ni untuk tidak lepas apa2 update dan kalau sudi like fan page c.z yer..(melakukan sesuatu dalam kerelaan lebih bermakna berbanding dalam keterpaksaan) Continue reading

(Visited 37 times, 5,378,060)

pelik… segmen ape nih? pelik..pelik

memang pelik,aku tak faham sbnarnye…serius, tapi xpelah…aku join jelah segmen yang si azrijohan nih anjurkan. aku tak faham nak buat ape sebenarnye,tapi die soh korg keep on smiling, xpe,jgn risau, xbaunye mulut tu kalau setakat senyum je, lagipon bau mulut org yg berpuasa tu lebih harum dpd kasturi disisi Allah s.w.t. senyum je cam si azrijohan nih…

kalau berkenan nak join, klik kat gamba kelip2 cam lampu kelip2 raye tuh… ok? korg nmpk x ape yg perlu buat utk segmen nih? cam xde benda nak kena buat je kan? hahaha… tu la cakap, segmen ape nih?

(Visited 60 times, 5,378,060)

SEGMEN AHLAN WASAHLAN YA RAMADAN

Assalamualaikum, salam sejahtera dan salam 1Malaysia, sempena bulan ramadhan yang akan tiba esok, Myung Dae telah buat satu segmen bertajuk SEGMEN AHLAN WASAHLAN YA RAMADHAN. klik link tu untuk keterangan lanjut.

 

UCAPAN RAMADHAN : Continue reading

Hasil carian :

(Visited 147 times, 5,378,060)

Blog review – azrijohan.blogspot.com

Assalamualaikum,salam sejahtera dan salam 1 Malaysia,kembali kite dalam rancangaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan… review blog… hahaha… poyo… hehe…ok,kali ni aku nak review peserta pertama segmen review blog yang aku buat ari tu,dan masih dibuka,join la ye…

ok,ni blog beliau, klu pada gamba tersebut untuk ke blog beliau, rase2 cam sebelum ni blog die ni ada header, tak tau la die da remove ke,mmg xde ke, atau internet aku yang problem ke.

die ni hebat la…sbb baru beberapa bulan blogging,follower die da seribu lebih, da dekat same ngan aku yang da blogging da 2 tahun(kat blog ni)

ok, seperti yang dikehendaki dalam segmen review,die kena wat entri yang mengandungi perkara2 ni. Continue reading

(Visited 42 times, 5,378,060)