Apple senarai 8 produk Samsung yang perlu diharamkan

SAN FRANCISCO: Apple Inc hari ini menyerahkan senarai lapan produk Samsung Electronics Co. kepada hakim Mahkamah Persekutuan yang perlu ditarik balik di pasaran dan dilarang memasuki Amerika Syarikat, termasuk model popular, Galaxy.

Hakim Lucy Koh meminta senarai berkenaan selepas juri di San Jose minggu lalu mengarahkan Samsung membayar pampasan AS$1.05 bilion apabila firma gergasi teknologi Korea Selatan itu didapati ‘meniru’ model iPhone dan iPad keluaran Apple.

Bagaimanapun, Samsung kini merancang untuk mengemukakan rayuan.
 
Lapan produk telefon pintar terbabit iaitu Galaxy S 4G, Galaxy S2 AT&T, Galaxy S2, Galaxy S2 T-Mobile, Galaxy S2 Epic 4G, Galaxy S Showcase, Droid Charge dan Galaxy Prevail.

Pada 26 Jun lalu, Hakim Koh mengeluarkan perintah Galaxy Tab 10.1 dilarang memasuki pasaran Amerika selepas mendapati ia menyalahi ‘reka bentuk paten’. – AP

galaxy s 4gdroid chargeGalaxy-PrevailSamsung-Showcase-Galaxy-S

suke2 je nak haramkan.. hahaha… suke hati diorg la… yg penting samsung galaxy note best Smile with tongue out

sumber

Hasil carian :

(Visited 37 times, 5,350,145)

saya xleh nk jln2…

mmm…pepagi lg aku masuk keja,punch then trus g balai polis,nk bayar saman, sampai2 tgk xla ramai sgt org,so dalam pale otak aku ni,”xla lame sgt aku beratur” skali ade brother tu ckp, “amek nombo dik”,ok la…aku pon g amek nombor,tp aku tgk makin lame,makin ramai beratur, aku pon ikut same beratur, aku tgk kat kaunter tu,lpas sorg selesai,org yg beratur pastu lak berurusan… damn, ape kejadah nombo ni?kesian kat sorg akak tu,dia antara org terawal tggu,last2 die beratur jauh kat blkg aku…

pastu msk blk keje,smbl wat keje utama,aku nk siapkn kerja yg tertangguh slame berminggu2, edit gamba membe aku kawen.. huh…lame btul tertangguh nih… memula tertangguh sbb laptop rosak, pastu tertangguh sbb projek pertandingan robot lak, ni sambil wat ni,aku record ape yg aku wat kat screen nih…nnt leh dijadikan tutorial utk yg baru nk blaja photoshop. aku xla pandai sgt,tp utk ajar org yg baru nk kenal photoshop leh la…

Hasil carian :

(Visited 31 times, 5,350,145)