Blog kena remove ke?

gambar dari google

Marah tau kalau saya gelak bila blog korang kena remove? marah kan? itu lah yang saya rasa bila saya ping blog di fb, lepas tu ada orang komen, eh… kalau komen tak pe, tapi ni komen yang meletakkan link blog, kalau mood saya tengah baik, saya abaikan je… kalau mood saya tak cukup baik, saya akan mark as spam… kejam tak? macam kejam kan? tapi itulah law internet, bila korang buat macam tu, maksudnya korang komen dan dengan sengaja meletakkan link, itu dikira spam, kalau korang buat benda yang sama di 10 post, 10 orang yang post tu mark komen korang tu kat spam, maka url blog korang tu dah dimark search-search engine sebagai spam, antara search engine tu tentulah encik google, owner kepada blogspot, platform korang tu… Continue reading

(Visited 107 times, 5,350,259)

ok, saya dah bosan ngan u allzz…

eeewww… geli aku guna ualllzzz.. hahaha…ok, aku wat entri ni sbb aku nk bgtau kat org2 yg aku remove kat fb tuh, nape aku remove? sbb diorg xselesa gaknye ngan status2 n komen2 kat fb aku, da la tak selesa, diorg mengumpat2, mengata2 lak kat wat diorg sesama sendiri, alaaaahai… nampak sangat, nk tulis status psl diri sendiri, tapi tulis kat wall, pastu status lain, komen laen, komen die tu, komen yang sama org komen kat status aku lak tu, nampak sangat la…

so oleh kerana aku nak mengelakkan stress, dan marah2, so aku remove korg, so korg xyah nk tengok dah status2 aku, aku pon xyah nk tengok2 dah status korg, xde nk sakit2 ati, xde nak mensampah2 dah… hahaha. Continue reading

Hasil carian :

(Visited 30 times, 5,350,259)