entri teramat pendek : aku da lulus RAE!!!

Alhamdulillah, syukur, aku dah lulus exam RAE atau periksaan Radio Amatur siri 1/2011, aku nak post entri ni pagi td,tp kerana nak menjaga hati sorg kawan aku,aku post petang2 ni. ok, dah lulus exam,pasni nk apply callsign, dah dapat callsign, terus aku nk blajo morse code lak, tahun dpan, ujung tahun ke, aku nk apply lesen kelas A lak. (cita2 tinggi kot hahaha)

{prtm}

Hasil carian :

(Visited 66 times, 5,375,697)

Kena hafal nih….

Assalamualaikum,Selamat pagi,salam sejahtera dan salam 1 Malaysia.

Ye…seperti yang anda lihat pada tajuk di atas, ada benda yang perlu saya hafal sebelum Peperiksaan Radio Amatur(RAE). ape bendanya?

ini dia…

huruf A sampai Z… haha…da mcm dak2 praskolah pulak…tp belajar dari sudut penggunaannya dalam radio amatur. macam ni. Continue reading

Hasil carian :

(Visited 733 times, 5,375,697)