Boikot produk yahudi

Teterbitnya entri bertajuk boikot produk ni bukanlah kempen boikot produk yahudi tapi satu entri yang berbentuk persoalan atau pandangan.

Terdetik nak luahkan dalam blog ni bila tengok status sorang rakan fb pasal cina boikot produk malaysia.kata dia dalam tu… kalau cina boleh boikot produk malaysia kenapa malaysia tak boleh boikot produk yahudi?

Ok… mula-mula saya TERINGIN nak tahu… apa produk malaysia yang diperlukan dicina? Apa produk malaysia yang cina tak boleh nak diganti bila diorang boikot produk malaysia?

Cina… ape benda yang diorang tak boleh buat atau copy? Copyrightlah… securitylah macam mana sekali pun produk tu… ape benda yang diorang tak boleh copy atau klonkan? Even telur pon diorang boleh klonkan

domain murah

(Visited 141,091 times, 5,377,020)

Continue reading

Hasil carian :

(Visited 427 times, 5,377,020)

Apple senarai 8 produk Samsung yang perlu diharamkan

SAN FRANCISCO: Apple Inc hari ini menyerahkan senarai lapan produk Samsung Electronics Co. kepada hakim Mahkamah Persekutuan yang perlu ditarik balik di pasaran dan dilarang memasuki Amerika Syarikat, termasuk model popular, Galaxy.

Hakim Lucy Koh meminta senarai berkenaan selepas juri di San Jose minggu lalu mengarahkan Samsung membayar pampasan AS$1.05 bilion apabila firma gergasi teknologi Korea Selatan itu didapati ‘meniru’ model iPhone dan iPad keluaran Apple.

Bagaimanapun, Samsung kini merancang untuk mengemukakan rayuan.
 
Lapan produk telefon pintar terbabit iaitu Galaxy S 4G, Galaxy S2 AT&T, Galaxy S2, Galaxy S2 T-Mobile, Galaxy S2 Epic 4G, Galaxy S Showcase, Droid Charge dan Galaxy Prevail.

Pada 26 Jun lalu, Hakim Koh mengeluarkan perintah Galaxy Tab 10.1 dilarang memasuki pasaran Amerika selepas mendapati ia menyalahi ‘reka bentuk paten’. – AP

galaxy s 4gdroid chargeGalaxy-PrevailSamsung-Showcase-Galaxy-S

suke2 je nak haramkan.. hahaha… suke hati diorg la… yg penting samsung galaxy note best Smile with tongue out

sumber

Hasil carian :

(Visited 40 times, 5,377,020)