Sabah oooo… sabah…

Korg tau ni bendera negeri mana?

klu xtau… mmg buta sejarah (kate Ali Mamak dlm lagu Ape nk jadi…)

Ni bendera negeri sabah…tau??

Satu-satunya negeri yang aku xpnh jejak kan kaki… menginap jauh sekali…

semua negeri kat Malaysia ni aku da pernah pergi…

Sarawak – dari 12.9.1984 sampai tahun 1988

Selangor – 1988 sampai 1994, pastu 2004 sampai sekarang…

Kuala Lumpur – 1994 sampai 1998, pastu 2002 sampai 2004

Johor – family aku pindah dr KL ke johor tahun 1998 sampai sekarang…

Pahang – Julai 2005 sampai Jun 2007

negeri – negeri laen tu pergi kejap2 jela…

FYI… Aku lahir kat Sarawak… hehehehe…

ok… berbalik kepada topik… teringin nak g Sabah…

byk wei tempat nak g… huhu.. KK, Tawau… tp ntah bile nk g…

tggu honeymoon kot…

tp klu jd… nih… Continue reading

Hasil carian :

(Visited 54 times, 5,377,073)

Letih da nih…

 

Time ni da kul 2.20 pagi waktu di laptop aku,mate da letih da nih,tp mengenangkan nk siapkn gamba yg da berminggu2 aku delay,aku gagahkan jugak,sbb pasni nk siapkn gamba nk letak kat main page nih…sbb da dpt da template yg sesuai utk diletakkan kat main page…pastu Continue reading

Hasil carian :

(Visited 40 times, 5,377,073)