hoi pompuan hipokrit,mulut tuut… meh sini kau…

bunyinye panas, tambah2 kalau baca time tengahari2 ni,perghh… panas je hati… tapi camne pon, benda memang betul… maknannya bukan aku sorg je yg nampak benda nih,tapi hasrisa pon nampak tau… ini berdasarkan entri die yang bertajuk Wahai Wanita hipokrit!! Lihat dalam dirimu!!!

 

jom kite tengok ckit ayat2nye :

(klik kat gambo ni utk baca seperuh hati… hehehe)

tapi cam hasrisa mungkin nampak kat pompuan je, atau mmg die taknak menyatakan jantina berlainan sebab die pompuan. oklah, disebabkan die pompuan, die tujukan kepada pompuan, so aku wakil lelaki nak tujukan kat lelaki lak. Yup, aku pon bukannye baik, aku pon penah buat salah gak, aku pon pernah gak bergaduh, aku pon pernah gak berdendam, membenci, mengugut dan ape sume. byk la kejahatan yang nyata dan tak nyata aku penah buat, yang orang boleh tengok ngan mata kasar atau mata hati, yang org xtau pon ade, tapi makin lama, aku sedar bnd2 tu makin menyusahkan hidup aku, aku try buang satu persatu, pergh..susah beb… lagi susah dari nak buat jahat. Continue reading

Hasil carian :

(Visited 80 times, 5,369,016)

bangla gile seks!!!

Petikan dari berita

Pelajar dicabul dalam kelas

Sementara itu, dalam kes berasingan, seorang lelaki warga Bangladesh berusia 25 tahun yang kemaruk seks ditahan kerana disyaki mencabul kehormatan seorang gadis berusia 17 tahun yang juga rakan sekerjanya, kira-kira jam 11 pagi kelmarin.
Lee berkata, lelaki terbabit yang bekerja di sebuah pasar raya di Pauh, dekat sini, gagal mengawal nafsunya lalu memegang paha mangsa ketika mereka bekerja.

“Siasatan polis mendapati suspek turut melakukan perbuatan sama terhadap seorang pekerja wanita lain di pasar raya sama sebelum ini. “Polis sudah mendapatkan perintah reman lima hari sehingga 24 April ini untuk siasatan lanjut. Dia memegang paha mangsa yang bekerja di pasar raya berkenaan,” katanya.

memula aku baca berita tu, pasal budak meraba, aku da tekanan da, ape la nk jd dak2 zaman skang,da makin melampau kot… tapi bile bace bab bangla tu terus aku hangin taufan, aku mmg anti ngan diorg ni… diorg ni pemalas, lembik, beza gila ngan org indo, org indo wat keje cam stamina xpenah abes, masa aku abes blaja dulu, aku ikut adek aku,keje kontrak pasang bumbung, kekuda dan gulung2(kata adik aku), so kena angkat besi tu dari tempat diturunkan ke bumbung, pergh…indo ni keje aku ckp ko, cam xreti penat, aku wat 3 trip da rs cam nk pengsan,die leh lak sambung keje lagi,die tunggu aku lambat sangat,die angkat sorg2, pergh…

kalau bangla? mak aih…keje nk mengular je… wat keje lambat,pastu asek nak menggatal, pantang nampak pompuan,cantik ke xcantek ke,kurus ke gemuk, mesti die nak mengendeng… penah skali aku nk bayar isi minyak, aku g kaunter, ade bangla tu dok rapat gile ngan awek tu, last2 awek tu maki”ko ni pehal dok rapat2?” bangla tu sengih je… dek kerana aku bengang tgk bangla tu, aku xsedar yg aku dok tecegak kat situ wlaupon awek tu da pulang baki duit aku, bile bangla tu perasan aku pandang die cam org panter usyar kijang, die blah dr situ…

so korg yg pompuan2 tu,jauhkn la diri dr diorg ni… ramai da yg jd mangsa…

motif entri : lepas geram semata2.

 

Hasil carian :

(Visited 2,314 times, 5,369,016)

Bila lelaki berkereta, pompuan is dangerous driver

hahahaha…td aku jln2 blog,blog walking, aku terjumpe entri ni orang lelaki bila berkereta, mmm… ai cik panadol,cam nk melawan entri sy je lady driver sy je…hahahaha…

lelaki berkereta

ok la…bukan la nk bergaduh atau bertegang urat, dan saya pon xkan menangkn driver lelaki atau lelaki berkereta, just saje nk jwb entri kamu je…

saya bukan la nak mengaku saya ni hebat,tapi setiap masa saya cuba untuk jd lebih cekap. sbb xnak bapak saya tegur lagi sbb bapak sy jurulatih memandu. Continue reading

Hasil carian :

(Visited 45 times, 5,369,016)