Cara pikat perempuan ?

pikat perempuan

korang kenal mamat? seorang blogger muda yang dah menjana pendapatan beribu ringgit sebulan dari blogging. Tapi tadi mamat tweet saya, broframestone,alya dan my ravea mintak tolong ajar cara pikat perempuan hahaha… cam nak gelak lak baca, ape kes lah mamat ni…

To be honest mamat, aku ni playboy, haha… tapi tu bila xde steady relationship atau belum kahwin,tapi… sekarang ni saya dah kahwin 2 kali :p,tapi bukan bermakna saya ada 2 isteri ye… sorg je… yg dulu tu gagal..

Ok, first skali saya cerita pasal pengalaman saya n wife saya sekarang, percaya tak yang kitorg ni xpenah pon declare couple, saya tak pernah pon luahkan perasaan kat die secara lisan, tapi kitorg ni mmg rapat. parent die pon tau pasal hubungan kitorg.

Kalau kite nak kat seseorang tu, tak semestinya kita nak kena luahkan secara lisan, amek berat, tolong die ke, macam2 cara boleh buat.

Ok, meh abang long bagi tips sikit camne nak pikat perempuan ye?tapi ni semua tips asas.

Memula skali, korang kena la berkenalan ngan perempuan tu, maksudnye korang tau nama,umur, JANTINA, mana tau die bukan betul2 perempuan, sia-sia je… nombor telefon. itu first level.

Pastu peringkat kedua, kena tau dia ni dah ada boyfriend ke belum, tanya je die, tapi korang kena selidik sendiri betul ke die takde boyfriend…

peringkat ketiga, rapatkan hubungan, rajin2 la sms, call die bila die free,bukan bila ko free, tapi bile die free, perkara paling senang nak tackle die, tanya khabar, die, sihat ke tak, dah mandi ke belum, dah makan ke belum, makan ape, minum ape(take note apa yang die selalu makan, next time korg date dengan die, korg boleh tunjuk kegentleman korg dgn tanya dia,dia nak makan apa yang die sll makan ke? die akan rasa terharu kerana korg ambek berat psl die), pakai baju ape, warna apa(boleh tau die suka kaler apa).

pikat memikat

peringkat ke 4, ajak die keluar, seelok-eloknya pegi makan la… bawak die g jln2, lagi gentleman kalau korang amek die dari rumah, tapi kalau korang dalam proses nak kenal die, xyah la amek dari rumah. jumpe terus kat tempat spesifik je… ajak die g jln2 kat shoping kompleks, supaya korg ada banyak aktiviti dan ada masa untuk berkenalan. kalau rasa2 memang serasi, senang la keje… kalau tak serasi, payah sangat nak memahami satu sama lain, cuba untuk memahami,tapi kalau tak serasi, better tak payah nak rapat sangat la…

peringkat ke 5, kalau rasa serasi, maknanya 70% korang dah dapat memikat die.. level ni adalah level nak tau die dah on untuk terima korg ke belum, cuba kenal kehidupan peribadi die, kalau die dah bersedia nak menerima korg untuk hubungan yang lebih serius, semua dia nak share ngan korang… memang die nak korang amek tau pasal die… kalau die xnk share, die mungkin bukan milik korang.

tapi macam saya nyatakan tadi,ni tips asas, bukan dijamin 100% berkesan, 60-70% mungkin berkesan, sbb perempuan pon manusia, rambut sama hitam,hati lain2 kan? tapi cara macam ni banyak la saya guna dulu.. hahaha…

Kalau ada masa, jom kita singgah blog personal Deeb

Hasil carian :

(Visited 3,881 times, 5,310,151)