mimpi mlm td…

Mlm td baek punya mimpi.. Bukan mimpi basah ye.. xde maknanya aku nak cerita kat blog ni kalau aku mimpi basah..
Mlm td aku mimpi aku buat photoshoot kat satu tempat yg aku xpasti kat mana,tapi yang pastinya malam..

Apa yang bestnya.. Masa tu aku bukan maen lagi dengan beberapa flash/speed light, buat cls.. Fuhh.. Teringin tul aku,sbb kamera aku yang sekarang xleh wat cls.. Kamera beginner beb.

contoh beberapa gambar melibatkan cls

 

Masa beli dulu pn aku langsung xde knowledge psl kamera,aku xtau pn org pggl kamera tu slr,aku sebut kamera itam yg besar je..hehe..

Hasil carian :

(Visited 128 times, 5,375,437)

69?

hahahaha… mesti ade yg fikirannya dah menyimpang bile aku letak title 69 ni kan? huhu… come on… takkan la aku nak post psl bnd yg bukan untuk tontonan umum kat blog aku nih?mmg xla kan? juz nk bgtau… follower blog haku ni dah 69 org… tggl 31 org je lg utk smp kan ke 100 org… bile da 100 org, cam aku ckp dlm post aku sblm nih… la… aku akan wat contest…. n contest tu mesti la berkaitan ngan fotografi… so kepada insan2 yg minat ngan fotografi… bersedia la anda… ngan kamera anda,xkira la kamera henset ke kamera kompak ke,dslr ke… janji leh amek gamba… hadiah tu akan disediakan…so sape2 yg berminat… sila la jenguk blog ni sekerap mungkin ye… shari skali pon ok…

(Visited 14 times, 5,375,437)

HDR…

lukisan rusa


Assalamualaikum,salam sejahtera dan salam satu Malaysia….(seronoknye dapat menaip cam biasa balik…hahahaha), hari ni hari sabtu…jam sekarang pukul 1655 waktu Banting,selangor,malaysia.

Hari ni aku xwatpe pon,bangun pagi,trus on laptop, pasang mp3, gosok gigi(mandi nanti2 ar…bukan nk kua pon,bukan maen tanah pon), sarapan hari ni,roti…yg dibakar(kot), gune sandwich maker yang aku dapat masa cabutan bertuah sempena majlis kelab guru dan kakitangan tempat aku kerja.

Continue reading

Hasil carian :

(Visited 29 times, 5,375,437)