Tweet penyokong bola sepak negara

Ok, hari tu along dah tunjuk status2 fb penyokong bola sepak Malaysia pasal perlawan Malaysia vs Indonesia ari tu kan? ok, hari ni nak tunjuk tweet yga along print screen malam tadi sebelum tdo… fuh… punye banya tweet,sume dok cerita pasal bola sepak, yang menjerit gol la… yang berdoa, yg bersyukur, yang mengucap, yang memaki pon ada jugak… Nasib baikla keptusan bola sepak malam tadi tu menyebelahi Malaysia… kalau tak.. memang ada yang kena sumpah dengan rakyat malaysia 3 hari 3 malam kot…jom kite tengok ye

Continue reading

Hasil carian :

(Visited 248 times, 5,377,064)