#CelakaParty #TwtupDarahCP amende tu?

Memasing dok sibuk ngan hashtag #TwtupDarahCP kat twitter tadi… pelik gak aku, so aku tanye ngan beberapa user tu,bila n event tu,diorang kata sabtu ni, tempatnya diorg xingat,n soh aku search hashtag tu… so aku search lah, jumpa link yang membawa ke blog celakaparty, so aku bukak la entri yang ada hashtag tu… so ini lah dia…

so aku pon check buku derma darah aku, kot2 boleh join ke. Sayangnye… aku baru je derma darah bulan lepas, baru sebulan. Continue reading

Hasil carian :

(Visited 87 times, 5,351,168)