saya xleh nk jln2…

mmm…pepagi lg aku masuk keja,punch then trus g balai polis,nk bayar saman, sampai2 tgk xla ramai sgt org,so dalam pale otak aku ni,”xla lame sgt aku beratur” skali ade brother tu ckp, “amek nombo dik”,ok la…aku pon g amek nombor,tp aku tgk makin lame,makin ramai beratur, aku pon ikut same beratur, aku tgk kat kaunter tu,lpas sorg selesai,org yg beratur pastu lak berurusan… damn, ape kejadah nombo ni?kesian kat sorg akak tu,dia antara org terawal tggu,last2 die beratur jauh kat blkg aku…

pastu msk blk keje,smbl wat keje utama,aku nk siapkn kerja yg tertangguh slame berminggu2, edit gamba membe aku kawen.. huh…lame btul tertangguh nih… memula tertangguh sbb laptop rosak, pastu tertangguh sbb projek pertandingan robot lak, ni sambil wat ni,aku record ape yg aku wat kat screen nih…nnt leh dijadikan tutorial utk yg baru nk blaja photoshop. aku xla pandai sgt,tp utk ajar org yg baru nk kenal photoshop leh la…

Hasil carian :

(Visited 31 times, 5,351,046)

jalan-jalan…

Assalamualaikum, salam sejahtera dan salam 1Malaysia…

Ari ni pepagi bute lg aku da berjalan2 di blog org sambil meninggalkan jejak…

dulu aku ingat tu dikire spam… tapi rupenye tu trend most of the blogger untuk menaikkan traffic ke blog mereka…

mmm… klu da tu trend yg berhasil, why not kan?

tp aku tetap xkan pasang kotak jerit/kotak bual/shout box/chat box kat blog aku nih…

so klu nk tinggalkan jejak anda… sila tinggalkan nama dan url kat ruangan yang disediakan…

kemudahan da aku jumpe, aku masukkan… so arap leh tinggalkan link ye?

blog yg best aku akan wat review dan recomend… xkisah ar klu owner blog xpeduli, aku review sbb aku suke blog tuh…

huhu… orait… i’ll be back later… nk wat keje dulu…

(Visited 33 times, 5,351,046)