twitter is over capacity?

tadi cam biasa lah, aku buka churp2… tengok kot2 ada campaign yang menarik utk aku share terus… dan memang aku selalu reauthorize twitter di churp2… sbb ada sorg sahabat kat twitter hari tu ckp kena authorize barulah terupdate bilangan follower twitter kat churp2 so barulah ada mayuk yang nampak bila ada social seeding. korang tak faham?xfaham kan? korang baca entri kat blog ikhwan ni…

ok,berbalik kepada cerita authorize ni td… skali aku tekan… keluar gambar ni pulak…

wah… menarik,tertarik.. sampai camni skali? terbaeklah… dah makin ramai yang menggunakan twitter agaknye kan? korang ada twitter? follow aku ye… nanti aku follow korg balik… follow @alongxp wokeh? muah..muah…(tiru nasi lemak 2.0 hehe)

ok, lepas tu,kita singgah pulak blog nunu eera, wan dan wk(bukan iwk ok?)

(Visited 69 times, 5,350,143)