hmmm… menurun…

9,233 untuk sebulan… turun beratus-ratus gak la kalau nak dibandingkan dengan bulan lepas punya

xpelah… bulan depan akan diusahakan untuk memantapkan semula trafik2 ni dan…. jeng jeng jeng… lebih banyak penambahbaikan akan dilakukan di environment blog ini… hehehehe…

 

Hasil carian :

(Visited 68 times, 5,350,195)

last week vs this week…

ok, yang ni berdasarkan pada stats nuffnang… klu stats awstat tu aku suka tengok 2 minggu sekali atau sebulan sekali je…

ok, yang ni 2 minggu lepas punya…

beza kan? sbb aku tak dapat nak update kaw2 cam minggu lepas atas dasar kesihatan.

tapi xpe… korg leh jengah blog fahmi, malek dan cik qiqi… qiqi ye bukan gigi

(Visited 57 times, 5,350,195)

berjaya capai 10k unique visitor sebulan.. syukur

malam tadi, 1/11/11 aku tengoklah kat awstat progress visitor kat blog aku yang tak seberapa ni. alhamdulillah syukur… berjaya gak capai 10 ribu uv bulan lepas.

klik gambar untuk lebih jelas nyata hehe

huaaaaaaahhh… seronoknye rasa, walaupun baru 10 k… seronoknye tu… fuuuhh… xterkata beb…

tapi kalau tengok kat stats nuffnang lagi hebat… hahahaha…

nampak? gile x? hahaha…

eh…korang da singgah kat blog roxyzai, adah dengan aslina? kalau belom g singgah jap…

(Visited 80 times, 5,350,195)

#CelakaParty #TwtupDarahCP amende tu?

Memasing dok sibuk ngan hashtag #TwtupDarahCP kat twitter tadi… pelik gak aku, so aku tanye ngan beberapa user tu,bila n event tu,diorang kata sabtu ni, tempatnya diorg xingat,n soh aku search hashtag tu… so aku search lah, jumpa link yang membawa ke blog celakaparty, so aku bukak la entri yang ada hashtag tu… so ini lah dia…

so aku pon check buku derma darah aku, kot2 boleh join ke. Sayangnye… aku baru je derma darah bulan lepas, baru sebulan. Continue reading

Hasil carian :

(Visited 87 times, 5,350,195)