Kenapa tak guna Power Bank je?

Kenapa tak guna Power Bank je? tulah soalan yang nak saya tujukan kepada gadis comel beberapa hari lepas lepas saya tegur dia pasal dia hidupkan enjin kereta myvi putih dia  semasa berniaga di car boot sales.

guna power bankOk, dia kata tu 1st time dan 1st day dia masuk car boot sale, tapi come on lah dik oi, tak kan korang tak ada common sense kot? kita berniaga di belakang kereta kita, sebab tu nama dia car boot sale, bukak bonet belakang kereta, berniaga.

Eksos kereta pun kat belakang kereta, bila kau hidupkan enjin kereta, pastinya sisa pembakaran enjin akan keluar dari ekzos tu. Dan orang yang akan menyedutnya adalah kau dan paling utama yang sebelah menyebelah kau.

Bila aku tegur… “tak perlu la kot start enjin, kita sama-sama jual makanan kat belakang ni” dia jawab “diorang tengah cas telefon” lagi la rasa macam tak logik.

Kalau dah tau korang ni jenis ngadap telefon je kerjanya, kenapa tak guna power bank? Tak kan tak ada power bank kot.

Kalau tak ada, belilah sorang satu, bukan mahal sangat pun, tak sampai RM50. Ni model power bank saya. Continue reading

Hasil carian :

(Visited 41 times, 5,377,250)