Review – Nur Kasih the movie

semalam, ngan gagahnye, aku telah pergi menonton filem Nur Kasih the movie, pergh..mmg terbaek la… sape yang follow drama die sebelum ni, gerenti tak senang duduk kalau tak tengok citer ni, wlaupun ngah sesak, wallet da nipis, aku korbankan 24 henget utk g tengok citer tu, ternayata mmg pengorbanan yang berbaloi-baloi…

ok, aku mulakan review aku, citernye bermula bile aidil baca yassin ngan nada yang sebak, sebab baru start, so aku blur gak, ape kes tetiba aidil dok baca surah Yassin ngan sebak kan?

On the way aidil dengan adam balik, aidil singgah kat satu pokok yang dah mati dan kering, aidil muhasabah diri dan cube kawal perasaan sedih, then diorg sampai kat tempat Nur amina, anak2 aidil, mariam dengan elias(kalau aku tak salah la) dah tggu die, tak terjawab aidil bile anak bongsu die tanye mana die pegi. Continue reading

Hasil carian :

(Visited 22 times, 5,369,636)