Notepadqq, alternatif notepad++ di ubuntu

Minggu lepas saya cerita pasal alternatif winamp di ubuntu, minggu ni saya nak cerita pasal alternatif notepadd++ di ubuntu pulak.

Kalau tak tahu apa kebenda notepad++ ni, sila rujuk entri bertajuk notepadd++ ni.

notepad++

Macam yang saya pernah cerita dulu, notepad++ ni adalah salah satu software wajib install dalam setiap komputer yang saya guna.

Tapi dalam tu, cerita pasal komputer dan laptop saya yang menggunakan sistem operasi windows je. Tapi macam mana kalau kat ubuntu pulak kan? Continue reading

Hasil carian :

(Visited 152 times, 5,369,709)