alongxp.com dah datang!!!

petang tadi, bosan2, bukak la fb kat bb aku, skali status siti suhaili latif atau nama blogging nye pearl jade dok ade kat atas skali, die tengah pening kepala nk pilih domain name. yg aku lak, cadangan tu dah ada, domain name yg aku nak pon tak ada orang pakai, tinggal lagi terfikir bile masenye aku nak tukar daripada http://kakicandid.com/blog kepada https://alongxp.com.

Continue reading

Hasil carian :

(Visited 33 times, 5,377,231)

alongxp

td aku bukak feedjit…n salah satu bnd yg aku jumpe ialah ini…

mmm…ade org cari alongxp la… nape ek? ┬ábile aku bukak link tu… 8/11 result yg keluar kat page tu sume psl aku je… huhu… mmg la.. mana ada org laen yg pkai nick ni…aku sorg je yg pkai sejak 2005/2006… ┬ácamne leh dapat name ni?mmm…aku rs aku ada post,nnt la aku cr balik entry psl name alongxp tu…skang ni aku ni mandi lg…bahang… phew…

{prtm}

(Visited 32 times, 5,377,231)