Blog review – mohamadfbi.blogspot.com

Assalamualaikumwarahmatullahiwabarakatuh, salam sejahtera dan salam 1 Malaysia… baeklah tuan2 dan puan2, seperti yang anda tahu(kena tahu), saya telah pon membuat segmen blog revieeeeeew… dan beberapa orang telah pon menyertainya…  antaranya azrijohan,suhaili sarif, jejaki terhangat, skyboys dan blogger yang blognye saya akan review ini, geng lepak.

utk skyboys dan azrijohan saya da review, boleh tengok kat sini, Blog review – azrijohan.blogspot.com dan sini Blog review – skyboys89.blogspot.com 

ok,skarang ni saya nak review blog geng lepak nih…

baeklah…seperti yang korang boleh lihat, ini lah die screenshot blog beliau. waaaa…. banyak aku nak tegur nih…

tapi kite tengok dulu sedikit psl blog ni dan kenapa die nak direview:

Tarikh mula tulis blog : 30 April 2010
Entri paling disukai : Kereta aku dicuri
Entri paling banyak pengulas : Lelaki dicabul wanita…Apa Nak Buat?
Sebab muktamat kepingin Blog Geng Lepak untuk direview oleh Ni La Blog Aku (AlongXP.com) adalah seperti berikut:
  1. Blog tak femes, jadi buat entri untuk dapatkan kepemesan-Nak jadi artis, tak cukup ensem, tulis blog pulak tak cukup pandai…kena la harap orang tolong femeskan diri yang serba kekurangan ini…heeee:)
  2. Nak input dari orang yang lagi expert dalam dunia blog. Any comments or suggestion are very much appreciated sir. Sir! thank you sir!!!!
  3. Mengisi masa lapang yang sedia terluang. Di kala lewat malam begini, daripada aku menyonyong layan FB tanpa iput, lebih baik buat satu entri untuk mafaat semua. haha…soooweeetttt kan saya…

Continue reading

(Visited 24 times, 5,349,354)