kenapa lelaki susah nak minta maaf ?

kenapa lelaki susah nak minta maaf ?

Aku tau, gerenti ada orang tanya kenapa lelaki susah nak minta maaf, walaupun dah buat salah. Biasanya soalan ni ditanya oleh awek-awek yang baru dapat tengok cerita 18 tahun ke atas sahaja. hehehehe… tapi tu zaman aku muda. Zaman sekarang ni, budak baru nak ambil upsr pon dah pandai dah nak buat status macam tu.

Tambah-tambah zaman sekarang ni, media sosial dah belambak, tempat nak tepek status dah merata, kat facebook lah, kat wechat la, kat twitter la, kat linkedin la, waimah(amende tu? aku pon tak tahu) kat instagram pun diorang dah boleh buat dah.

kenapa lelaki susah nak minta maaf

Ok, kenapa lelaki susah sangat nak minta maaf? sebenarnya… korang tak tahu ke kenapa lelaki susah nak minta maaf? sebabnya… sebenarnya… Continue reading

Hasil carian :

(Visited 435 times, 5,369,739)

izinkan abg nikah lagi 1 boleh?

cop…korg jgn ingat aku lak yg nk nikah lagi 1, aku baru je kawen… camne nk nikah lagi 1, bekas isteri aku pon da jd isteri org, nk watpe aku nk mintak izin die lak… sebenarnya aku wat entri ni utk cammy lia,die kate die kesian n salute sorg akak ni… husband akak ni leh g meminang pompuan laen masa akak ni tengah sarat mengandung, adeh… so aku carikla note ni yg dulu aku copy n paste dlm word, aku print, aku bg org2 yg xde internet bace…hehehehe… so aku paste balik,aku jumpe ni dlm note kat fb,fb sape aku pon xingat, dari mana die amek aku pon xtau… juz aku nk share…klu korg tau dari mana asalnye note ni bgtau aku ye…leh aku kreditkn kat die…

nikah lagi

nikah lagi 1 – gambar sekadar hiasan

“Sayang, Abang minta izin untuk nikah sorang lagi,” Aliyah yang sedang melipat kain, terdiam seketika. Continue reading

(Visited 48 times, 5,369,739)

Tolong jawab survey ni…

Tadi aku g jln2 blog(blogwalking) pastu aku tgk kat blog hans ni ada survey,die mintak tolong blogger2 tlg jwbkan survey die

hans nak minta tolong korg semua untuk menjawab beberapa soalan untuk subjek Academic Writing @ Penulisan Ilmiah die.
Soalan tak banyak dan senang jer pun. Semua soalan dijawab dengan klik pilihan jawapan yang mewakili hati korg semua cuma untuk¬†soalan terakhir tu jer lah kena menaip sikit. Korang taip jer lah apa pandangan korang yer. aku taip yes je…hahahaha…
ni link ke entri die…hans mintak tlg, dan klu korg nk hadiah, klik sini, iPad beb

ok? tlg la die ye?

(Visited 22 times, 5,369,739)

Permohonan untuk berpoligami…

wooo..woo…wooo…

bukan aku yg nk berpoligami ar…

origami leh la…

ni… aku baca surat dr sorg suami kepada isteri die…

Continue reading

(Visited 26 times, 5,369,739)