Kongsi hobi dan minat anda

Kongsi hobi dan minat anda

Kongsi hobi dan minat anda dalam entri ke 5 atau ke 6 atau entri yang ke berapa pun.

Nak cerita pasal artis yang anda minat pun boleh. Cerita pasal idola anda pun boleh.

Macam saya, antara idola saya,selain ayah saya, idola saya adalah tun dr.m.

Kongsi hobi atau minat anda macan contohnya kelab kereta ke, kelab motorsikal ke, komuniti hacker ke komuniti blogger ke, kelab fotografi ke.

kongsi hobi dan minat anda

Macam saya masa dulu, diwaktu saya ada banyak sangat masa lapang, diwaktu saya tak pandai menghargai masa yang ada, saya pernah join kelab kereta satria.

Dan dalam pada masa yang sama, saya sangat suka ambil gambar.

gambar air terjun cantik air macam kapas

Saya bermula dalam dunia fotografi dari 0, mungkin bukan kosong, mungkin dari nilai negatif. Continue reading

Hasil carian :

(Visited 137 times, 5,350,918)

shin chan … her…her…her…

sin chan

Korang kenal die ni sape? name die shin chan…

aku da landing kat tilam da td… mate da letih punye pasal…

pastu terlelap… ntah camne ntah… leh teringat lak kat budak nih… hahahaha…

dulu bekas isteri aku minat gile kat katun nih…

aku teringat masa die sakit (masa tu lom kawen lg)…

aku dtg melawat die kat umah… bg die patung shin chan nih…

tu kdg2 aku g jln2, aku nampak patung ni, teringat kat die… Continue reading

Hasil carian :

(Visited 56 times, 5,350,918)