Terbantut di tengah jalan

Terbantut di tengah jalan

Masa saya try search keyword terbantut di tengah jalan seperti yang disarankan dalam kitab seo merah jambu, inilah hasil yang saya jumpa.

terbantut di tengah jalanNampak tak? hehehehe… yang lebih menarik, bila klik pada butang images yang membawa kepada hasil carian gambar terbantut di tengah jalan, memberikan macam-macam hasil. Continue reading

Hasil carian :

(Visited 199 times, 5,377,323)

AL-FATIHAH – Seniman S.Shamsudin Meninggal Dunia

AL-FATIHAH Seniman S.Shamsudin Meninggal Dunia

Tadi ternampak ada orang post status kat facebook kata S. Shamsudin meninggal dunia. Rasa cam tak nak percaya, sebab kes penyokong JDT hari tu… ada yang kata dia meninggal malam yg sama dia meninggal, ada yang kata esoknya… tapi td try google S.Shamsudin , tengok kat blog abang nara n NST online memang sahla… S.shamsudin meninggal dunia pada umur 84 tahun kat singapura.

s shamsudin

Baru je semalam sebut nama arwah, sarapan semalam, sorang cikgu ni cerita pasal projek bapak mertua dia nak tanam pokok kelapa, entah ape ntah nama pokok kelapa tu… saya bergurau… kalau ada s.shamsudin senang, die boleh siramkan (dalam cerita pendekar bujang lapok).

Antara dialog dalam cerita tu pasal dia siram pokok tu.

datuk aziz sattar : eh din, apsal ko siram pokok besar ni?

s.shamsudin : eh ni kan pokok jugak tak boleh siram ke?

datuk aziz sattar : ini macam satu kapal air pon tak boleh cukup

s.shamsudin : abes bapak aku yang sume pokok besar yang kat hutan sume dia siram?

datuk aziz sattar : ha bagus, kau dengan bapak kau pon same jugak, sudah,pergi siram pokok kecik tu.

 

 

Sekali semalam cerita, hari ni dah meninggal pulak… Innalillah… Takziah saya ucapkan kepada keluarga allahyarham. Semoga beliau ditempatkan dikalangan orang beriman

 

(Visited 198 times, 5,377,323)