3 benda mitos kepada saya

3 benda mitos kepada saya

3 benda mitos kepada saya bermaksud, orang lain percaya benda tu, tapi saya anggap ianya mitos kerana perkara tu tak terjadi kepada saya.

benda mitos

3 benda mitos kepada saya yang saya maksudkan adalah: Continue reading

Hasil carian :

(Visited 165 times, 5,349,961)

Pantang bila nak tulis blog

Pantang bila nak tulis blog

Secara jujurnya, ada beberapa pantang yang tak boleh saya langgar bila nak tulis blog. Kalau saya langgar pantang ni, nescaya penulisan saya akan berada ditahap sampah.

Maksudnya, kalau saya langgar pantang bila nak tulis blog ni, saya tulis juga artikel di blog ni, dan saya baca balik bila saya berada di luar waktu pantang, saya akan rasa macam nak baling telefon atau laptop atau apa-apa peranti yang saya gunakan untuk baca blog saya.

pantang bila nak tulis blog

Antara pantang yang saya tak boleh langgar bila nak tulis blog adalah:

Continue reading

Hasil carian :

(Visited 324 times, 5,349,961)

khurafat… mengarut…

Assalamualaikum, slamat pagi, salam sejahtera, dan salam 1 Malaysia, setelah wat pe yg patut… barula ade mase ckit nk update blog nih… tu pn jap g bz balik ngan FLL Body forward. Membantu je…. tp klu xmembantu, kesian cikgu2 yg handle bnd tuh…

Oklah… berbalik kepada tajuk post kali ni, khurafat, klu korg tgk gamba tu, gamba filem terbaru skop productions, arahan(agaknye la) syamsul yusof, anak pengarah terkenal Yusof Haslam(klu xsalah) yg pernah menerima jolokan 6 million dollar man.

Aku rs aku xpernah bg komen psl filem sepanjang aku berbloging, tp dek kerana smlm aku beria2 g tgk citer nih, wlaupn secara jujurnye aku xsuke membazirkan duit aku utk tgk wayang citer melayu,tp dek kerana aku tgk ramai yg komen kat fb,kat tv, kat media massa kate citer tu best. aku pon g ar tgk… dan Continue reading

(Visited 26 times, 5,349,961)